Kennel Klanen

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Helle Agerskov, d. 17-04-2011

Hej Hanne og Claus
Tillykke med de fine resultater fra Anst, mon ikke de to bliver champions i 2011..
(-: Helle og Fighter(billedet)

Skrevet af Astrid, d. 17-04-2011

Hello, you have a very nice HP and wonderful Dogs. Greetings from Germany send Astrid and Khan.

Skrevet af Kairn, d. 21-03-2011

Hej Hanne og Klaus
Tillykke med de fine resultater på udstillingen i St. Andst i går.
Cert. til både Chili og Ras, BIR til Chili og bedste Trim til Ras.
Mange hilsner
Knud-Jørn og Karin

Skrevet af Mia, d. 02-11-2010

Hej,

Rigtig gode fotos af hunde her på siden .

Vi fandt ikke din kennel hos den uafhængige kennelliste, men ellers kan i uden vederlag blive oprettet på kennel guiden .

Hvis i ikke finder din hundekennel inde på listen, kan du sende en besked til os på info[snabel-dut]kennel-guiden.dk. Så opretter vi jer ganske gratis, så i bliver fundet når folk leder efter en hundekennel på kennel guiden.

De bedste hilsner,
Mia

Skrevet af Oliver, d. 29-09-2010

Flot side du har her:)

Skrevet af Ninna Jensen, d. 21-08-2010

Hej Hanne m.fl.
I 0kt. 1998 hentede jeg ved en udstilling i Stege hvor I iflg.tidl. aftale på Kbh. udst. havde taget min dejlige riesenschnauzer hvalp "Noby"m. kaldenavn Tjavs - efter SUS of am. & File Fine med.
Jeg måtte i påsken tage afsked m. Tjavs, han fik en hjerneblødn.knap 12 år gl.
Siden har det været uendeligt trist. Han blev den bedste hund jeg nogensinde har haft. i de første år en superbølle på den gode måde, det er ubeskriveligt, hvad ham og min daværende Collie ikke fandt på af rævestreger. Han klarede sig flot på de få udstillinger vi deltog i. Efterfølgende var han fantastisk til lydighed indenfor faktisk alt, bl.a. nåede vi "Kørekort til hund" i bronce, sølv og guld. Tjavs var i ungdommen noget af en alfahan overfor andre hanhunde, men endte med at være rigtig vennesæl overfor alle både børn mennesker og andre hunde, men samtidig supervagthund, han evnede selv at skille ad, i forhold til situationen.
Trods et skrøbeligt helbred, skjoldbrudskirtlen virkede ikke, medicin herfor hele livet, middelgrad af hofteledsdysplati sidstnævnte plagede ham dog ikke før til sidst, vi fik bygget hans muskler så meget op omkring hofterne, så han faktisk aldrig har været halt eller generet heraf. Han var som nævnt en bulderbasse de første år, hvilket afstedkom næsten fast tid hos dyrlægen p.g.a. bl.a. skåret poter, flænset hale m.m. Han overlevede min første collie, hvorefter min nuv. collie Nubi kom til. Han elskede begge collier. Jeg har aldrig haft antydninger af uvenskab imellem dem trods alle var hanhunde.
Nubi og jeg savner ham stadig ubeskriveligt meget, hvorfor vi p.t. meget overvejer at få en ny Tjavs
P.t. har I jo ikke hvalpe, kan I anbefale nogle?
Med venlig hilsen
Ninna Jensen
N.A.J@stofanet.dk

Skrevet af Karin, d. 06-08-2010

Hej Hanne og Klaus
Først takt for hjælpen på Verdensudstillingen i Herning.
Dernæst så er Ras (Klanens Forrest Gump) blevt far i mandags.
Det blev til 1 han (230 g) og 3 tæver 184 - 149 - 62 g)alle klarer sig fin, også lillepigen som på blot 4 dage har taget 24 g på. Hun sutter fint men får også tilskud af sin plejemor. Freja tager sig fint af hvalpene. især den lille. Desværre var der en dødfødt.
Mange hilsner
Karin

Skrevet af Karin og Knud-Jørn, d. 04-05-2010

Hej Hanne og Klaus
Så har Ras - Klanens Forrest Gump - igen været på udstilling. Denne gang blev det til Excellent samt nr. 1 i gruppen og nr. 4 i køn.
Hilsen
Karin og Knud-Jørn

Skrevet af Lone og Jan Mikkelsen, d. 31-03-2010

Hej, det lyder spændende med det kenneltræf. Vi har nemlig selv en riesenschnauzer på 3 år. Vi ser frem til at der kommer en pris på arrangementet. Så kan det være at vi kigger forbi. God påske

Skrevet af Jette Storm, d. 09-02-2010

Hej Hanne. jeg har kigget på jeres hjemmeside og kan se billeder af dværg schnauzer hvalpe. jeg vil høre om i har nogen hvalp på nuværende tidspunktda jeg ikke kan se om det er nogen i har nu og hvis i har om det er tæver el hanner. med venlig hilsen Jette Storm. :)ps. har en svoger og svigerinde der har købt dværg schnauzer ved jer for ca 5 år siden..:)

Skrevet af Chinon's Amaretto, d. 31-01-2010

Kære Søn, og Hanne og Claus
Stort tillykke med certifikatet og BEDST I RACEN idag, og held og lykke i fremtiden...
Kærlig hilsen din stolte fader...
Og resten af familien, der desværre måtte blive hjemme pga. sneen...

Fighter

Skrevet af Poul og Lene Sloth, d. 12-01-2010

Hejsa. Her er en lille hilsen fra Mors. Deco vil gerne fortælle, at han trives og elsker at komme ud og opleve noget. Deco glæder sig dog til, at det bliver lidt varmere i vejret.
Hilsen Poul og Lene

Skrevet af Hanne Nørtoft, d. 31-12-2009

Hej alle. Jeg ønsker jer godt nytår. Jeg kan snart ikke se ud af øjnene mere, kan der mon gøres noget ved det. Hilsen Fie

Skrevet af Gilleleje's Carla, d. 24-12-2009

Hej Hanne og Klaus! Jeg ville bare lige ønske jer en Glædelig Jul samt et Godt Nytår! Så kan jeg fortælle, at min nye familie faktisk er ret søde! De tar mig med ud på nogle dejlige løbeture - flere gange om dagen, og jeg har mødt rigtig mange mennesker som siger: neej hvor er hun sød! Jeg har også fået en storebror som passer godt på mig - han er også rigtig sød ved mig, men hvis jeg springer op på ryggen af ham når han sover, så bliver han sur og siger nogle sjove lyde, så venter jeg lidt før jeg prøver at fange hans hale. Juleknus til jer alle fra Carla!

Skrevet af Lene Sloth, d. 21-12-2009

Hej
En lille hilsen fra Mors. Vil lige fortælle, at det går rigtig fint med Deco (Klanens Hot Spot).
Han er bare så sød. Deco er altid sulten og meget legesyg.
Vi skal nok sende nogle billeder i det nye år.
Glædelig jul og godt nytår.
Hilsen Poul og Lene